Anno 1997

Ezen az oldalon két évtized válogatott fényképeivel illusztrált történetünket nézheti meg a kedves látogató, és egy, ma már nagyon retrográd érzést keltő videót 2003-ból.

Mindenkor törekedtünk a jó minőségű munkaeszközök beszerzésére, a lehetőségeink függvényében. Esetünkben ezek a munkaeszközök konkrétan a speciális felépítménnyel ellátott teherautóink, autómentés során gyakran szükséges kiegészítőkkel, mint például a csörlők, hidroplatós felépítmény, szintszabályzós légrugó vagy emelővilla az emelve-vontatáshoz. Azt állítjuk, hogy jó szolgáltatást megfelelő műszaki háttérrel lehetséges nyújtani. Alapos felkészültségű, tapasztalt munkatársak mellett ez a másik elengedhetetlen feltétel, amely a magas szintű szolgáltatásunk kulcsa.

Társam Kassai Mihály még az Autóklubban kezdte a szakmát, jómagam pedig 1992-től egy másik vállalkozás alkalmazottjaként indultam el azon az úton, amelyen azóta is járok.

Bár elcsépelt közhely ez, de valóban úgy van, hogy egy kép többet mond ezer szónál, egy videó pedig annál is többet! Lássuk hát a rövid válogatást amellyel cégünk 1997-es alapításáig visszamenőleg megpróbáltuk összegyűjteni a fennmaradt fényképeinket, bemutatni a történetünket:

1997-1998

A képen egy Iveco Eurocargo 80E15-ös autómentő és egy Stumpfel gyártmányú autószállító tréler látható. Akkoriban ezen kívül rendelkeztünk még egy 3,5 tonnás duplakabinos Mercedessel és egy Ford Tranzit autómentővel.

1999

A Westend City Center megnyitójára egy új Citroen Xsara-t vittünk. Az autót az épület első szintjére kellett bejuttatnunk, amit akkoriban a gyalogos főbejáraton keresztül oldottunk meg.

2001

Az ezredfordulón nagy igény mutatkozott új gépkocsik csoportos szállítására, ezért vásároltunk egy MAN 8.163 gyártmányú alvázat, és a Heves Ponyvánál szereltettünk fel egy 3db személygépkocsi szállítására alkalmas felépítményt.

2003

Videó lejátszása

A képek helyett beszéljen most a videó. Szeretettel ajánljuk figyelmükbe 2003-ban készült és mára már nagyon múltszázadi benyomást keltő bemutatkozó videónkat.

2004

Ebben az évben eljutottunk oda, hogy járműparkunk egységes, fiatal Mercedes gyártmányú teherautókból állt és a Módusz Irodaházban tartottunk fenn diszpécserszolgálatot. Büszkeséggel tölt el, hogy akkoriban ezt szinte egyedülálló módon létrehoztuk.

2007

Úton Németországból hazafelé a legfrissebb szerzeményünkkel, egy Iveco Eurocargo 80E18 típusú profi autómentővel.

2009

Egy újabb profi autómentővel lettünk gazdagabbak.

A régi MB Atego felépítményét átépítettük.

2013

2013 nyarán vásároltuk használtan ezt a MB Sprinter 416 CDI-t Tijhof felépítménnyel.

2016

Az év májusában vásároltunk egy Peugeot Partner segélyautót és júniusban pedig egy Peugeot Boxer járműszállítót.

További epizódok munkáink sorából:

A Dobogókőre vezető úton a fák közötti árokból mentettük ki ezt a Toyotát.

Ez a Nissan is messzire sodródott az útról, mélyen a bokrok és fák takarásában volt.

“Por se” maradt belőle – A fehér Porsche totálkáros lett

Az új autók kiállításában közreműködni is egy érdekes feladat. Ezt a Coltot Budapesten a Westend City Centerbe vittük.

Amikor egy autó még új, frissen jött a gyárból, az egy gyorsan múló állapot ami minden nappal távolodik.

Veterán autók mentése és szállítása

 

Továbbra is törekszünk a megfelelő színvonalú gépjárműpark fenntartására, valamint többnyire ennek segítségével Ügyfeleink magas szintű kiszolgálására.

Tóth Krisztián, ügyvezető