Új autót meglepetésnek

Az egyik legjobb érzés, amikor Ügyfeleinknek egy meglepetés szervezésében tudunk segíteni. Ilyenkor nem a bajbajutott ügyfelet látjuk, hanem a pozitív várakozással teli örömöt osztják meg velünk, amely például egy családtagjuk boldogságát fogja szolgálni.

A szervezés lényeges része, hogy a kereskedésben idejében álljon készen az autó, a családtag pedig csak a megfelelő pillanatban pillantsa meg a kocsit. Ezek elsőre nem tűnnek nagy szervezési feladatnak, de sokszor a vártnál több buktató is közrejátszhat. Például az időjárás közbeszól, a kocsit menet közben még tankolni is kellene, a díszítéssel is adódhatnak problémák, vagy az előre tervezett fotózás, videózás csúszik meg és a legjobb pillanatok nem lesznek megörökítve. Az a jó tanács ilyenkor, hogy az időtervet nem szabad szűkre szabni, lehetőleg a szükségesnek ítélt időkeretek kétszeresével célszerű tervezni, hogy a lehető legjobb csattanó, tökéletes meglepetés születhessen meg.

Ezt az Ignist például egy szerencsés menyasszony kapta ajándékként, nem kis meglepetésére. Ugyanis ő csak annyit tudott, hogy közösen megnézték ezt az autót, majd még más autókat is, de igazából nem neki, hanem a vőlegénynek kerestek kocsit. Egy szép napon aztán, amikor hazaért a munkából ott állt a ház előtt egy pont olyan Ignis, amilyet pár hete együtt néztek meg a szalonban, és még szalaggal is volt díszítve, de arra egyáltalán nem is mert gondolni, hogy nem más miatt van ott, hanem csakis az ő kedvéért.

A meglepetés nagyon jól sikerült, de az időterv itt sem volt tökéletes; a fotózásra egyáltalán nem jutott megfelelő idő és lehetőség, csak ez a néhány publikus fotó maradt meg az autóról. Ehhez hasonló örömteli pillanatokban is szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére!